Leo Libra – kaczka na wszystkie sposoby
- pyszny rosół z kaczki
- idealna pieczona kaczka
http://leolibra.gniezno.pl/#_=_
Leo Libra – kaczka na wszystkie sposoby
http://leolibra.gniezno.pl/#_=_
Tawerna Orłowska – ryby, owoce morza
Trattoria da Ornella – tradycyjna kuchnia włoska
Fiskfelagid Fish Company – tradycyjne islandzkie jedzenie
Cafe Olympia – kawiarnia, włoska kuchnia
Agnieszka Jasińska - nie jestem kolejną samozwańczą blogerką kulinarną. Jestem kucharzem i trenerem w gastronomii.
Uczę zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Znajdziesz tutaj przepisy na łatwe i smaczne dania oraz nauczę Cię krok po kroku je przyrządzać.
Jestem finalistką Hell`s Kitchen Polska. Skończyłam międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzę warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuję się fotografią kulinarną i współpracuję z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej.
Kocham jedzenie i dzielę się tutaj z Tobą swoimi przepisami i relacjami z podróży.
Zapisz się na newsletter
|