Jestem z tego przepisu bardzo dumna! To najlepszy wegański tort jaki udało mi się stworzyć. Ciasto jest cudnie mokre i bardzo czekoladowe. Idealnie nadaje się również na babeczki czy muffinki urodzinowe!
Jestem z tego przepisu bardzo dumna! To najlepszy wegański tort jaki udało mi się stworzyć. Ciasto jest cudnie mokre i bardzo czekoladowe. Idealnie nadaje się również na babeczki czy muffinki urodzinowe!
Ciasto marchewkowe zna prawie każdy, ale o pietruszkowym mało kto słyszał. Wystarczy zamienić marchewkę na pietruszkę lub pasternak i już jest pomysł na nowy wypiek!
Dużo w sieci pisze się o jedzeniu, zdrowym odżywianiu, byciu fit… Dużo rzeczy robi się na pokaz, ale są tacy Blogerzy w sieci, którzy są po prostu sobą. Zapraszam Was na wywiad z Anią Kęską z bloga www.aniamaluje.com , która na przekór wszystkim modom i trendom jedzeniowym, zdradza co najbardziej lubi zjeść i co ją inspiruje w kuchni!
Podsumowanie 2019 zacznę od porażek…
Jestem z tego przepisu naprawdę dumna! Drożdżowa strucla z marcepanem i jabłkami jest idealna. Puszysta, lekko słodka i jednocześnie wytrawna od jabłek. Może mieć ona postać rulonu lub świątecznego wieńca. To od Ciebie zależy jak ją przygotujesz!
Agnieszka Jasińska - nie jestem kolejną samozwańczą blogerką kulinarną. Jestem kucharzem i trenerem w gastronomii.
Uczę zawodowców oraz amatorów jak gotować inaczej i ciekawiej.
Znajdziesz tutaj przepisy na łatwe i smaczne dania oraz nauczę Cię krok po kroku je przyrządzać.
Jestem finalistką Hell`s Kitchen Polska. Skończyłam międzynarodowy kurs kulinarny we Włoszech w ICI (Italina Culinary Institute) oraz liczne kursy w Polsce. Prowadzę warsztaty kulinarne oraz pokazy gotowania na terenie całej Polski. Zajmuję się fotografią kulinarną i współpracuję z magazynami o tematyce kulinarno-podróżniczej.
Kocham jedzenie i dzielę się tutaj z Tobą swoimi przepisami i relacjami z podróży.
Zapisz się na newsletter
|